TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_111213_Totul e permis Ed 10_0078

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, moment romantic la “Totul e permis”

7 February 2014

Pentru că se apropie Ziua îndrăgostiților, una dintre probele pe care concurenții celor două echipe le au de trecut duminică, 9 februarie, la “Totul e permis”, este cea intitulată “Agață și fugi”.

De agățat sunt niște inimoare, de pe o frânghie pe alta. Cei care trebuie să le agațe sunt, evident, concurenții care, în pereche, au de dus inima cu pricina dintr-un loc într-altul, ținând-o lipită de buze. Așa se face că, alunecându-le inima de pe buze, Doru Todoruț, de la Deepcentral, o sărută accidental pe Tania Popa, iar Connect-R e cât pe ce să-și lipească buzele de ale Alinei Pușcaș.

Prezentatorul Cosmin Seleși nu rezistă tentației și, la finalul probei, o invită pe Alina Pușcaș – partenera sa de prezentare de la “Te cunosc de undeva!”, show-ul care va reîncepe în curând, la Antena 1 – să țină amândoi o inimioară, cu buzele. “Hai să faci și cu mine, te rog! Te rog eu frumos! Te rog, Pușcaș!”

Ce-i face Alina Pușcaș lui Cosmin Seleși de îl determină pe acesta să exclame, la sfârșitul momentului lor romantic: “E nebună!!!”, aflați duminică, 9 februarie, de la ora 20.30, la ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Totul e permis”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...