TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia are un nou single, „Iubirea mea”

Antonia are un nou single, „Iubirea mea”

21 June 2017

Antonia a revenit în atenţia fanilor cu un nou single, „Iubirea mea”. Piesa a fost compusă de Andi Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), iar versurile scrise de Theea Eliza Miculescu și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe dintre hiturile grupului Carla’s Dreams.

Strofa a doua a piesei „Iubirea mea” este interpretată de iubitul Antoniei şi tatăl celor doi băieţi ai ei, Alex Velea, care, de altfel, apare alături de artistă în videoclip. La rândul ei, Antonia a apărut şi ea într-un clip al partenerului ei de viaţă, „Defectul tău sunt eu”, iar împreună au participat la show-ul „Uite cine dansează!” de la Pro TV.

„Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul dintre videoclipurile mele. M-am simțit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă și intimă”, a spus cântăreaţa, care, în perioada următoare, urmează să lanseze alte piese în limba română, dar și în engleză.

Cel mai recent hit al Antoniei este „Dor de tine”, care a strâns, în ultimele luni, aproape 8 milioane de vizualizări pe You Tube.

Vedeţi aici videoclipul „Iubirea mea”:

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...