Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem Suleyman

Azi în „Suleyman”: Hurrem e amenințată de Nurbanu

24 October 2014

În episodul de azi al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” de la Kanal D, starea de sănătate a lui Huricihan se agravează de la o clipă la alta, iar Baiazid este devastat. Din ordinul sultanului, în toate încăperile palatului se caută perechea cercelului pierdut la locul incidentului.

Hurrem îşi dă seama că Nurbanu este cea care a adus-o în pragul morţii pe Huricihan şi dă ordin ca aceasta să fie întemniţată. Văzându-se încolţită, Nurbanu o ameninţă pe Hurrem. Pentru că l-a învrăjbit pe Selim împotriva lui Baiazid, de-a lungul timpului dar, mai ales pentru faptul că a îndrăznit să o ameninţe, Nurbanu devine duşmanul de moarte al soţiei sultanului.

Hurrem, ajutată de Rustem, redevenit împuternicitul absolut al lui Suleyman, îşi trimite oamenii în sangeacurile prinţilor pentru a gestiona mai bine acţiunile aceastora. Mai mult, de ani buni, un gând sumbru nu-i dă pace sultanului. Suleyman este pregătit să afle răspunsul la mistuitoarea întrebare care-i arde sufletul şi singura care îl poate scapa de această povară este Hurrem.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare