Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_270314_SRC_0047

Buzdugan, invitatul special al lui Toni Grecu, la “Happy Show”-ul SRC

2 April 2014

Daniel Buzdugan este invitatul special al lui Toni Grecu, miercuri, 2 aprilie, de la ora 20.30, la “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie. Și, spune Buzdu, reîntâlnirea cu foștii săi colegi l-a emoționat profund.

Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_270314_SRC_0047

“Foarte emoționantă a fost revederea după ani și ani cu Toni și Jojo. Noi nu am mai colaborat de aproape cinci ani, de când au plecat de la Antena 1, și mi-era dor de ei”, spune Buzdugan.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_270314_SRC_0011

În ediția de miercuri, Buzdugan îl va întruchipa pe… Pinocchio, iar nasul pe care a trebuit să-l poarte l-a incomodat vizibil.

“Pentru că emisiunea se difuzează în preajma zilei păcălelilor și cum eu sunt specialist în farse, Toni mi-a propus să iau, în show, și chipul lui Pinocchio. Cum mă descurc, o să vedeți la Happy Show. Însă pot să-ți spun că mă mânca nasul foarte tare de la siliconul ăla din care era confecționat…”, povestește Buzdugan.

Cum este revederea Daniel Buzdugan – Toni Grecu, vedeți miercuri, 2 aprilie, de la ora 20.30, “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare