TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen face terapie contra furiei

3 August 2010

Charlie SheenStarul din sitcom-ul “Doi bărbaţi şi jumătate” (44 de ani) va petrece o lună într-o clinică unde va face terapie pentru a învăţa să-şi controleze impulsurile nervoase, după ce a fost condamnat pentru că a ameninţat-o cu un cuţit pe soţia sa, Brooke Mueller (32 de ani), relatează People.com.

Incidentul s-a petrecut de Crăciun, la casa celor doi, iar actorul a mai primit trei luni cu suspendare şi 36 de ore de consiliere împotriva violenţei domestice.

La tribunalul din Aspen, Colorado, unde s-a pronunţat sentinţa, Sheen a pledat vinovat. Întrebat de ce a ales să procedeze aşa, el a răspuns: “Pentru că sunt vinovat”.

Sheen a părut vesel în sala de judecată, apoi a declarat, printr-un comunicat, că: “Sunt recunoscător curţii şi oamenilor din Pitkin County. Mă voi conforma deciziei judecătorului, apoi îmi voi continua viaţa şi voi lăsa toate acestea în urma mea”.

Avocatul actorului, Yale Galanter, s-a arătat mulţumit de decizie, spunând că “Charlie a primit o decizie bună şi mă simt privilegiat că l-am putut ajuta în acest sens”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...