TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon și Cameron Diaz

Cine sunt cele mai puternice femei de la Hollywood

9 October 2014

Revista Variety tocmai a pus la punct lista sa anuală cu cei mai puternici oameni din uzina de vise și, departe de ideile preconcepute pe care le-am fi putut avea gândindu-ne la Jennifer Lawrence sau Angelina Jolie pentru primele locuri, clasamentul anului 2014 este unul plin de surprize.

Reese Witherspoon

Prima surpriză este chiar locul 1: actrița și producătoarea Reese Witherspoon este considerată anul acesta drept cea mai puternică femeie de la Hollywood. Tânăra femeie de 38 de ani, mamă a trei copii, cu un Oscar pentru cea mai bună interpretare în 2006, pentru ”Walk the Line”, are trei filme noi foarte așteptate: ”Wild” de Jean-Marc Vallée, ”Inherent Vice” de Paul Thomas Anderson și ”Don’t mess with Texas” de Anne Fletcher. Dar mai ales activitatea sa de producător a plasat-o pe primul loc, actrița a finanțat anul acesta, prin societatea sa Pacific Standard, filme ca ”Wild”, ”Don’t mess with Texas” și ”Gone Girl”, al lui David Fincher.

 

Cea de-a doua clasată este actrița, producătoarea și cântăreața Jennifer Lopez, 45 de ani, pe care o vom găsi pe afișul thriller-ului ”The Boy Next Door”, regizat de Rob Cohen, unde este și producătoare. Și-a câștigat locul în clasamentul Variety și pentru excepționalul ei turneu și pentru show-ul din deschiderea Cupei Mondiale din Brazilia.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...