TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luka Magnotta (1)

Crime + Investigation are, de astăzi, un nou documentar: „Sex, faimă și crimă”

22 June 2015

Astăzi, 22 iunie, la orele 00:00, Crime + Investigation™ (CI) va începe săptămâna cu un documentar difuzat în premieră: „Sex, faimă și crimă”.

Documentarul dezvăluie viața scandaloasă a lui Luka Magnotta, acuzat de o serie de infracțiuni incredibile și intens mediatizate. Printre crimele făcute de el se numără uciderea și dezmembrarea lui Jun Lin, de 33 de ani, înregistrarea video a crimei și trimiterea unor bucăți din corpul victimei la școli și sedii ale unor partide politice, chiar înainte de a se urca într-un avion și a dispărea. Când a fost descoperită fapta, o urmărire internațională a început pe numele lui Luka Rocco Magnotta.

Documentarul este format din interviuri cu experții și jurnaliștii de investigație care dezvăluie cum Magnotta s-a folosit de platformele de socializare pentru a-și satisface obsesia de celebritate.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...