Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CSI a inspirat încă un serial nou, despre crime online

19 February 2014

dansonPopulara producţie poliţistă ar putea avea încă un spin-off, scrie TVguide.com. De data asta, reţeaua americană CBS le-a cerut producătorului Jerry Bruckheimer şi scenaristului Anthony Zuiker să pună la cale un episod-pilot despre divizia Cyber Crime (infracţiuni online) a FBI.

Dacă primeşte undă verde, noul serial ar putea porni de la un episod-pilot care să înlocuiască un episod obişnuit din actualul sezon al CSI, al 14-lea. În prim-plan ar urma să se afle Avery Ryan, un agent special de la sus-menţionata divizie.

Acesta urmăreşte criminali fără faţă, care comit infracţiuni prin intermediul computerului. Tehnologia le permite acestora să le pună la cale prin internet, apoi să le vadă desfăşurându-se în lumea reală.

Pilotul va fi produs şi de Mary Aiken, colaborator obişnuit al CSI, fiind inspirat de experienţele acesteia ca ciberpsiholog. Aceasta este o ramură a psihologiei care se ocupă de toată gama de probleme asociate civilizaţiei digitale şi mai ales de modul în care mediul virtual ne afectează relaţiile cu cei din jur.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare