TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a rămas prietenă cu fostul ei soţ

17 July 2013

După ce luni, 15 iulie, Iulia Vântur a venit luni la “Happy Hour” să facă mărturisiri în ceea ce priveşte presupusa idilă cu Salman Khan, marţi, a fost rândul Dianei Dumitrescu să-i răspundă la întrebări lui Cătălin Măruţă.

Actriţa, pe care o veţi vedea din toamnă la Acasă, în telenovela “Îngeri pierduţi”, alături de Ioan Isaiu, a zis că, după divorţ, ea şi fostul ei soţ, producătorul Ducu Ion, au rămas în relaţii bune.

“Am rămas prieteni, am vorbit chiar şi acum câteva ore la telefon”, a spus ea.

Diana nu s-a ferit însă să spună că toată această perioadă a fost grea pentru ea.

“Am verigheta, dar nu o mai port, e o perioadă care s-a încheiat. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. O să fiu singură până când voi fi dispusă să ies cu cineva, până când mă voi pune pe picioare.

Divorţul e o ruptură în viaţa noastră şi doare, dar suntem oameni maturi şi mergem mai departe. Am plâns, cine n-ar plânge? Doar să fii de gheaţă. Când spui divorţ, spui ruptura unei familii.

Am avut momente când nu-mi venea să cred ce se întâmplă, dar am luat decizia amândoi şi sunt convinsă că ne va fi din ce în ce mai bine”, a conchis progatonista din “Regina”, telenovelă redifuzată în prezent de Acasă.

Citeşte şi:

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în “Îngeri pierduţi” | Foto

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor juca în “Îngeri pierduţi”

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...