Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Lasconi prezintă “Dincolo de poveştiri” din 10 septembrie, la Acasă

Un nou sezon „Dincolo de poveştiri”, de azi, la Acasă

3 February 2014

Un nou sezon al emisiunii “Dincolo de poveştiri” începe luni, pe 3 februarie, la Acasă. Elena Lasconi a cutreierat ţara şi a întâlnit oameni ale căror poveşti incredibile le va transpune în reportaje.

“Am fost prin pădurile din Maramureș la granița cu Ucraina. Acolo am cunoscut o comunitate de moroșeni care povestesc cu teamă de Fata Pădurii – o creatură nepământeană despre care unii cred că e zână, iar alții o consideră extraterestră. Lumea se teme de ea pentu că se spune că Fata Pădurii răpește copiii. Unii cred chiar că le-au pierit copiii tocmai pentru că au dat cu ochii de Fata Pădurii. Am cunoscut un bărbat care spune cu mâna pe inimă că a stat față în față cu această creatură. Povestește despre ea că e înaltă de 3 metri, 3 metri și jumătate, cântă îngerește și vorbește într-o limbă necunoscută pe care o poate înțelege oricine pentru că este o limbă perfectă”, spune Elena Lasconi.

De asemenea, a fost într-o pădure din Maramureş unde sătenii i-au arătat posibilele urme ale prezenţei OZN-urilor în zonă: “Am văzut copaci rupţi de la jumătate cu o precizie inexplicabilă de un obiect necunoscut. Peisajul este demn de filmele SF sau horror”, dezvăluie realizatoarea emisiunii.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare