TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Iantu Castiga Romania2

Emisiunea lui Virgil Ianțu, „Câștigă România!”, revine la TVR 2 cu al doilea sezon. Când începe?

13 September 2017

Anul acesta în august, Virgil Ianțu anunța că a semnat cu TVR 2 pentru un al doilea sezon al emisiunii-concurs „Câștigă România!” și că va încerca să îmbunătățească formatul.

 

Acum, dintr-un comunicat remis presei de TVR 2, aflăm că show-ul „Câștigă România!” va debuta luni, 2 octombrie, și va fi difuzat în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 20.00.

Promo-ul celui de-al doilea sezon al concursului de cultură generală de pe TVR 2 a fost filmat în Biblioteca Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi: „Am avut surpriza să descopăr un loc superb care ar trebui vizitat de oricine măcar o dată: Biblioteca Universității Tehnice din Iași. Un loc care trimite în alte timpuri și care te îmbie la citit. Le mulțumesc gazdelor pentru răbdare și pentru amabilitate, sunt o echipă tare frumoasă”, a spus prezentatorul TVR.

„«Câștigă România!» este un format care a demonstrat că se poate. Un format românesc, care din primul sezon a acoperit o nevoie reală existentă în rândul publicului, nevoia de cultură”, a mai declarat Virgil Ianțu.

Primul sezon al quiz show-ului „Câștigă România!” a debutat pe 17 aprilie 2017 la TVR 2 și s-a încheiat pe 29 iunie 2017.

Puteți vedea aici promo-ul sezonului al doilea din „Câștigă România!”:

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...