Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Flavia Mihășan de la ”

Flavia Mihășan de la „’Neatza cu Răzvan și Dani” a renunțat la carne acum un deceniu

24 February 2017

Ca să arate impecabil, Flavia Mihășan de la „’Neatza cu Răzvan și Dani” are un stil de viaţă sănătos de mulţi ani, care înseamnă, evident, o alimentaţie corespunzătoare şi mult sport.

Flavia (32 de ani) a renunţat la carne în urmă cu 9 ani, iar decizia a fost luată fără premeditare, povestește vedeta în ultimul număr al revistei ”TV Satelit”, care apare pe piață sâmbătă, 25 februarie.

„Trebuie să recunosc că nu mi-a plăcut niciodată atât de mult carnea, deci nu mi-a fost greu să renunţ, ba din contră. Ţin minte că am văzut un documentar despre felul în care erau tratate animalele care urmau să ajungă în farfuriile oamenilor. În timp ce mă uitam la documentar, mâncam ceva cu carne. M-am uitat la farfurie cu atenţie, am împins-o din faţa mea şi cam asta a fost”.

Frumoasa colegă a matinalilor Răzvan şi Dani nu a scos doar carnea din alimentaţia ei.

„De asemenea, nu beau sucuri acidulate sau dulci. Nu-mi aduc aminte să fi terminat vreodată o doză de 250 ml de băutură carbogazoasă. Nu mi-au plăcut niciodată. Beau, în schimb, ceai fierbinte, apă, cafea. Încerc să nu mănânc cartofi prăjiţi, chipsuri şi pâine”, ne-a precizat ea.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare