TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu și a învins o mare frică și a făcut un tatuaj (3)

FOTO: De ce a ales Adela Popescu să-și facă un tatuaj

11 June 2015

Adela Popescu va lansa, în curând, primul ei videoclip solo, „Curaj”. Cu această ocazie, vedeta a luat hotărârea de a uita de sentimentul de frică. Rezultatul? Și-a făcut un tatuaj!

“Nu mai vreau să îmi fie frică!!! De nimic şi nimeni. Frica întunecă judecăți, fură bucurii, ştirbeşte ani… Ca să lucrez aplicat, m-am pus pe făcut o listă cu toate fricile. S-au adunat câteva. Vreau ca în fiecare zi să tai de pe listă o frică”, a explicat artista.

După ce și-a depășit frica de a sta sub apă, Adela a trecut la următoarea frică de pe listă – aceea de a-și face un tatuaj.

“Imi plac tatuajele. Imi place sa le vad la Radu, imi plac femeile ‘salbatice’, cu un braţ tatuat, parul aranjat neglijent, cu geaca de motor aruncata peste o rochiţa scurta alba de in şi cu vreo doi copii blonzi. Unul in braţe şi altul de mana. Şi ştiţi de ce imi plac femeile tatuate? Pentru ca nu le-a fost frica!”.

Adela Popescu a reusit sa-si infranga si aceasta frica si acum poarta cu mandrie, la incheietura, un tatuaj cu simbolul infinitului.

Pana la lansare, puteti urmari aici cateva secvente din videoclipul Adela Popescu feat. Sorana – “Curaj”, ce va fi lansat impreuna cu MediaPro Music:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...