Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cum au surprins-o colegii pe Ioana Țigănilă

8 January 2013

Ziua Sfântului Ion a început excelent pentru Ioana Țigănilă, frumoasa prezentatoare a emisiunii România24, de la Digi24. După ce la primele ore ale dimineții Ioana a fost sărbătorită de soțul ei, odată ajunsă la muncă Ioana s-a bucurat de urările colegilor.

„A fost o zi onomastică serbată prin muncă, și asta a făcut-o tare frumoasă.  Am petrecut-o alături de colegii şi de telespectatorii Digi24 și m-am simţit excelent”, spune Ioana Țigănilă.

Însă surprizele nu s-au oprit aici pentru că Andrei Tomescu, Laura Teodoru și Ana Barbu, colegii Ioanei,  au complotat si au surprins-o pe sărbătorită cu un cadou …dulce.

„Doar ce ieșisem din emisie și m-am trezit cu minunații mei colegi care îmi pregătiseră o surpriză foarte dulce, un tort de marțipan, așa cum îmi place mie. Mi-au dat lacrimile de emoție, însă am trecut repede peste ele și ne-am delectat, de Sfântul Ion, cu o prăjitură dulce și clipe minunate petrecute împreună”, spune vedeta Digi24 care poate fi urmărită la pupitrul știrilor în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 si 16.00.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare