Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Ristei, Panjabi MC (2)

FOTO: Florin Ristei a câștigat ediția de sâmbătă „Te cunosc de undeva!”

27 October 2014

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” l-a avut drept câștigător pe Florin Ristei, cu o transformare în Panjabi MC.

Competiția campionilor transformărilor a adus sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, noi personaje, voci live și multă bună dispoziție. Maria Buză s-a transformat în Shirley Bassey, iar piesa pe care a cântat-o, “Never, Never, Never”, i-a dedicat-o soțului ei, violonistul George Pătrașcu. CRBL a fost “un șifonier colorat cu fructe în cap”, așa cum s-a vazut el în postura delicatei interprete a Broadway-ului de altădată, Carmen Miranda. Anda Adam a redevenit brunetă, spre bucuria lui Andrei Aradits și a lui Cosmin Seleși, și a imitat-o pe Nicole Scherzinger, iar Lora a devenit pentru o seară Amy Winehouse. Pepe a consumat ciorbă de curcan într-un travesti popular – Ileana Ciuculete, iar Rona Hartner s-a transformat într-un grec celebru, Demis Roussos, realizând, alături de baletul emisiunii condus de Furnica, unul dintre cele mai frumoase momente ale serii. Jorge, îmbrăcat doar cu un body, a amuțit juriul și asistența cu transformarea sa în Inna.

Câștigătorul ediției, Florin Ristei, l-a imitat pe Panjabi Mc și a cântat, în Punjabi (o limbă vorbită în Pakistan și India), “Mundi To Bach Ke”.

Nu m-am așteptat să câștig, pentru că Panjabi MC nu mi s-a părut un personaj foarte ofertant pentru mine. Mă bucur însă că am făcut o figură bună, că juriul și colegii mei mi-au apreciat prestația. Nici acum nu știu ce am cântat… Mi-am făcut singur transcrierea fonetică și am învățat pronunția papagalicește”, povestește Ristei.

Invitatul special al serii a fost actrița Anca Sigartău, care s-a transformat în Joan Jett și a cântat “I Love Rock and Roll”. De asemenea, un alt moment special al acestei ediții a fost susținut de Pepe, Lora, Jorge și Rona. Ei au devenit pentru câteva minute Anemona, Sorana, Irina și Anca, adică A.S.I.A. si au cântat “Sună periculos”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare