Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K1903

Horia Brenciu a lansat videoclipul piesei „Do What You Like”

15 July 2016

Horia Brenciu a lansat în această dimineață în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 videoclipul piesei „Do What You Like”.

Clipul a fost regizat de Horia Brenciu în colaborare cu Albert Radu. “Scenariul clipului are o istorie simplă. De fiecare dată când ascultam piesa sau o cântam pe scenă, aveam o stare de bine, iar publicul zâmbea cântând: “Do do do do do what you like”. Deseori m-am întrebat, totuşi, ce mă face fericit? Simplu. Familia, prietenii, locul în care m-am născut, Braşov. Şi de aici a pornit toată povestea. E o lege potrivit căreia fericirea nu trebuie căutată pe Lună. Ea e de fiecare dată la un pas de tine”, a spus juratul de la „X Factor”.

Filmările au avut loc timp de două zile la Braşov. “Fetele mele cele mari, Maria şi Andreea, sunt cele care mi-au asigurat backing-ul pentru acest cântec. La filmări s-au comportat admirabil, drept pentru care, într-o pauză, am descins la celebră cofetărie de lângă Biserica Neagră. Dupa aceea, mi-e greu să vă spun ce s-a întâmplat. Când am revenit la cadru, unii dintre noi mai aveau puţină ciocolată în colţul gurii”, a mai povestit artistul.

După “Hello”, “Daca ai şti”, “Inima nu vrea” şi “A naibii dragoste”, „Do What You Like” este al 5-lea single extras de pe albumul „40+”, album care s-a vândut în peste 20.000 de exemplare.

Vedeţi aici videoclipul „Do what you like”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare