Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0268 mic

Inna a lansat videoclipul “Heaven”

8 June 2016

Inna a revenit în atenţia fanilor cu o piesă de vară, “Heaven”, care beneficiază de un videoclip filmat în Mauritius, în celebrul resort Shangri-La. Regizorul videoclipului este John Perez iubitul Innei, care lucrat până acum cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga.

“Sunt foarte bucuroasă să lansez „Heaven”. Este una dintre piesele de care chiar m-am îndrăgostit la prima ascultare şi pe care fanii mei o aşteaptă cu nerăbdare. Este sound-ul ideal pentru vară, sper să vă bucuraţi de ea”, a declarat Inna.

În perioada următoare cântăreaţa va avea concerte în Europa, la festivaluri din Estonia şi Finlanda, dar şi în Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va cânta pe aceeaşi scenă cu Steve Aoki şi Deorro, DJ renumiţi la nivel mondial.

Piesa “Heaven” conţine şi părţi în franceză, piesa fiind produsă de duo-ul Play & Win, Sebastian Barac şi Marcel Botezan, care au stat în spatele hiturilor Innei, “Hot”, “Amazing”, “Sun Is Up”, “Club Rocker”, “Wow” şi “INNdiA”.

Vedeţi aici videoclipul “Heaven”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare