Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi a plimbat caprele prin  Mamaia

Laura Cosoi a plimbat caprele prin Mamaia

19 July 2013

Dacă aţi văzut-o cumva pe Laura Cosoi plimbând, nu demult, nişte capre prin staţiunea Mamaia, să ştiţi că nu a înnebunit.  Laura a povestit pentru revista „TVmania” din 22 iulie că a executat toate ordinele primite de la Nea Mărin în emisiunea „Serviţi, vă rog!”, ce începe marţea viitoare la Pro TV.

Relaxarea din săptămâna pe care Laura Cosoi a petrecut-o în Italia a fost dată repede uitării când Laura Cosoi şi-a început “misiunea” pe litoralul românesc, la Mamaia, ea fiind una dintre vedetele care participă la sezonul 5 din “Serviţi, vă rog!”, ce începe pe 23 iulie la Pro TV.

“Am servit la mese, pe plajă şi în club, am dansat pe străzi, mi s-a încolăcit un şarpe în jurul gâtului. Şi, pentru că mi-am exersat foarte bine memoria cu textele pentru piesele de teatru sau filmele în care am jucat, am ţinut minte toate comenzile fără greşeală”, a povestit Laura pentru “TVmania”.

Poate cea mai “exotică” sarcină a fost să plimbe caprele prin staţiunea de lux, pe care a executat-o fără prea multe comentarii.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare