Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticiacalder

Leticia Calderon, elegantă la premiera celei mai recente telenovele, “Mujeres de negro”

29 August 2016

Cel mai recent proiect a companiei Televisa, telenovela “Mujeres de negro”, a avut premiera în Mexic pe 22 august, iar toamna aceasta va fi lansat şi în SUA. La evenimentul organizat înainte de premiera în Mexic, actriţa Leticia Calderon, care interpretează personajul negativ, pe Irene, o femeie fără scrupule, şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră elegantă.

Mayrin Villanueva, una dintre cele trei protagoniste a venit însoţită de cei doi copii ai ei, Romina, de 15 ani, şi Sebastian, de 13 ani. Actriţa a declarat că este fericită că a avut ocazia să joace alături de Alejandra Barros şi Ximena Herrera şi este mândră de acest serial, care are o poveste atipică: trei femei – Jackie (Barros), Vanessa (Villanueva) şi Katia (Herrera) – plănuiesc moartea soţilor lor abuzivi.

În luna septembrie, pe Leticia Calderon o veţi vedea la Happy Channel în telenovela “Te provoc să mă părăseşti („A que no me dejas”), o producție Televisa care îi mai are în distribuţie pe Arturo Penice, Camilla Sodi şi Osvaldo Benavides.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare