Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora şi Daniel Buzdugan, Dan Negru, Te pui cu blondele

Lora şi Daniel Buzdugan vin la “Te pui cu blondele?”

7 August 2013

Dan Negru îi va avea ca invitaţi la “Te pui cu blondele?” în ediţia de miercuri, 7 august, la orele 20:30, la Antena 1, pe Daniel Buzdugan şi Lora. Cei doi s-au lăsat provocaţi de blonde şi au mărturisit aspecte inedite din viaţa lor.

Lora, membră în juriul emisiunii “Next Star”, întrebată de o concurentă cum s-a cunoscut cu soţul ei, a recunoscut faptul că l-a remarcat pe partenerul ei încă de pe vremea când era într-o altă relaţie “Mi-a plăcut la el simţul umorului. Eram cu un tip care semăna cu Justin Timberlake şi mereu când ne vedea făcea mişto spunând <Daţi-vă că trece Justin cu Britney>”.

Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva”, Lora, a mărturisit că şi-a unit destinul cu soţul ei, Dan Badea, pentru că avea nevoie de buletin de Bucureşti. Înainte de a-i lăsa pe toţi cu gura căscată, frumoasa cântăreţă a spus amuzată că glumeşte.

Ediţia de miercuri, 7 august, de la orele 20:30, la Antena 1, a celui mai longeviv show de televiziune, “Te pui cu blondele?”, se anunţă a fi o emisiune inedită, cu farse, dezvăluiri incendiare şi provocări, în care Dan Negru, campionul divertismentului, va avea grijă ca regulile “războiului” dintre blonde şi invitaţii săi să fie respectate.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare