Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo (5)

Magda Pălimariu, vacanţă exotică în Sardinia

23 September 2013

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii “€œVremea” de la Pro TV, și-a prelungit vara pe meleagurile exoticei Sardinii. Magda s-a bucurat de escapade cu plajă, mare și locuri de o frumusețe rară.

“€œAm petrecut o săptămâna de vis în Sardinia, alături de un grup de prieteni. Am vizitat o mulțime de locuri frumoase și unice în lume”, spune prezentatoarea.

Excursiile de tot felul au fost la ordinea zilei: “€œDin Porto Torres luam feribotul și vizitam diferite insule. Am ajuns în Parcul Național Asinara, unde se află și supranumita Insulă a Diavolului, a doua că mărime din Sardinia, folosită în trecut ca închisoare de maximă securitate”.

Magda s-a declarat impresionată de orașul istoric Alghero, dar cel mai mult i-a plăcut orășelul pescăresc Stintino, unde s-a relaxat la soare pe celebra plajă La Pelosa.

Pe lângă momentele de relaxare, Magda a avut parte și de surprize pe tărâmuri mediteraneene: “€œOamenii mă opreau pe stradă și voiau să mă vadă îndeaproape. La început nu am înțeles de ce, apoi mi-a spus cineva că mă confundau cu fosta soție a lui Eros Ramazotti, se pare că semănăm”, povestește amuzată.

Fană a mâncărurilor cu specific mediteranean, Magda a profitat din plin de bunătățile locului: “€œAm ales doar preparate caracteristice pentru această  zonă, bazate pe fructe de mare și peşte”.

În plus, prezentatoarea a găsit motivul perfect pentru a se întoarce în acest loc superb: “€œNu am reușit să ajung pe insula Maddalena, despre care se spune că ar fi cea mai frumoasă din lume, motiv pentru care mă voi reîntoarce, sper, foarte curând”.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare