Homepage  / Cinema

Mark Wahlberg a donat banii primiți pentru refilmările „All The Money in the World”. Care a fost reacția lui Michelle Williams

Mark Wahlberg a donat banii primiți pentru refilmările „All The Money in the World”. Care a fost reacția lui Michelle Williams

de Redactia Tvmania

Vestea că actorul că Mark Wahlberg a fost plătit cu 1.5 milioane de dolari, în timp ce Michelle Williams cu doar 1000$ pentru a refilma scenele din „All the Money in the World” a surprins întreaga lume de la Hollywood, inclusiv presa internațională, în special în urma acțiunii „Time’s Up” susținute de toți actorii prezenți pe covorul roșu la Globurile de Aur, eveniment care, pe lângă lupta împotriva hărțuirii sexuale, subiect îndelung dezbătut încă de la finele anului 2017, a susținut și egalitatea între sexe.

Problema diferențelor de salarii între actori și actrițe este un subiect dezbătut de o perioadă lungă de timp, însă abia acum cineva a îndrăznit să recunoască acest lucru. Astfel, sâmbătă dimineaţă, Wahlberg şi Agenția WME (care îi susține atât pe Michelle, cât și pe Mark) au dat o declaraţie comună în care au anunţat oficial că vor face o donaţie cauzei #Time’s Up, în numele lui Michelle Williams. #Time’s Up este un fond legal creat ca replică la mişcarea #MeToo.

Actorul a donat întreaga sumă câștigată pentru refilmarea scenelor, iar răspunsul actriței nu a întârziat să apară:

 „Ziua de astăzi nu se referă la mine. Actriţele, colegele mele, m-au susţinut şi m-au apărat, colegii activişti civici m-au învăţat să îmi folosesc vocea, iar factorii de putere, oamenii de decizie, m-au ascultat şi au acţionat în consecinţă. Dacă ne dorim cu adevărat o lume egal, este nevoie de eforturi şi de sacrificii. Astăzi este o zi de neşters în viaţa mea, mulţumită lui Mark Wahlberg, agenţiei WME şi întregii comunităţi de bărbaţi şi femei cărora trebuie să le fim recunoscători pentru această realizare”, a scris Michella Williams pe rețelele de socializare.

Refilmările peliculei „All The Money in the World” s-au produs după ce actorul Kevin Spacey a fost înlăturat din proiect în urma scandalului sexual în care acesta a fost implicat. Kevin Spacey a fost înlocuit cu actorul Christopher Plummer.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te