TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michellebebe1 a

Michelle Renaud, din „Pasiune şi putere”, a devenit mamă

13 March 2017

Actriţa Michelle Renaud (28 de ani), pe care o puteţi vedea la Acasă în telenovela „Pasiune şi putere” în rolul Reginei Montenegro, şi soţul ei, Josue Alvarado, au devenit părinţii unui băieţel, care a primit numele de Marcelo, anunţă mx.hola.com.

Cei doi au anunţat ca vor avea un copil vara trecută, după cinci ani de relaţie. Între timp ei s-au şi căsătorit. La nunta care a avut loc în noiembrie în Cuernavaca, Mexic, au participat 400 de invitaţi.

„Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Mă simt foarte norocoasă că m-am căsătorit cu Josué, încă nici nu-mi vine să cred. Trăiesc un vis!”, a spus Michelle, la vremea aceea, citată de tvynovelas.com.

Pe Michelle aţi mai văzut-o pe micile ecrane de la noi şi în telenovelele „În umbra trecutului” şi „Culorile iubirii”. Ultimul ei proiect, înainte de a rămâne însărcinată, a fost „Super X”, un serial online cu super-eroi produs de Televisa, în care a jucat alături de Claudia Ramirez şi Eleazar Gomez.

Josue Alvarado, soţul lui Michelle, este un om de afaceri prosper. El deţine un restaurant cu mâncare mexicană, dar şi o casă de producţie muzicală.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...