Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida, fără machiaj, diseară, la “Next Star”

17 October 2013

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”,  este foarte iubită de copii. Tocmai de aceea, ea a acceptat cu multă bucurie invitația în ediția de astăzi a emisiunii “Next Star”.

“A fost o provocare să joc alaturi de Miruna. Amândouă suntem  din Moldova, eu din Târgu Frumos, ea din Bacău, așa că tot dialogul nostru s-a purtat în dulcele grai moldovenesc. Mi-a plăcut rolul meu din piesă – cel de cabinieră de teatru – fără machiaj, fără tocuri, cu părul prins,  altfel decât mă știe lumea și m-am simțit absolut minunat. M-a bucurat că juriul a sesizat și s-a amuzat de textul pe care eu și Miruna l-am prezentat, o parodie la adresa lor. În același timp am simțit și o mare responsabilitate pe umeri pentru că  eu eram acolo să  ridic concurentul, să  îl  pun în evidență în fața juriului”, declară prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Și tot în cadrul acestei ediții, o bătaie generală  cu perne a  oprit filmările, platoul a fost pur si simplu acoperit de un strat gros de puf şi pene, iar copiii, publicul si juriul au încins o joacă nebună.  Peste o sută de perne, câteva zeci de kilograme de puf au fost aduse la “Next Star” special pentru acest moment.

Ce legătură  a avut Dan Negru, prezentatorul show-ului, cu această situaţie, aflați diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare