Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_180713_TCDU4 ed9_0130

Momentele serii la “Te cunosc de undeva!”

6 November 2013

Diseară, de la 20.30, la “Te cunosc de undeva” (Antena 1)- emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania-, Maria Buză devine Pitbull, Jean de la Craiova se transformă în Puya, iar Pepe o imită pe Elena Cârstea.

Flavia, de la “Neatza”, dans incendiar la bară

Frumoasa Flavia, vecina de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, dansează la bară, diseară, la “Te cunosc de undeva”, pe piesa “Unchain My Heart”, a celebrului Joe Cocker. Ea îi face astfel o concurență serioasă, pe scenă, lui Matteo, artistul care îl întruchipează pe Cocker.

Juriul e absolut absorbit de prestația și frumusețea Flaviei. “N-ai cum să jurizezi așa ceva”, a reușit să rostească Temișan, la încheierea momentului.

“Prima ta mare greșeală, Matteo, a fost că ai stat între mine și bară”, a adăugat și Andrei Aradits.

“Aproape o iau personal. Am ieșit din cadru, ca să văd bara! Flavia, ai fost superbă!”, a continuat el.

 Matteo a mâncat gheață ca să cânte ca Joe Cocker

Ca să capete o voce  răgușită precum a lui Joe Cocker, artistul în care se va transforma, Matteo a mâncat… cuburi de gheață.

El spune că a avut ocazia să-l cunoască personal pe celebrul artist și că au cântat pe aceeași scenă, la o petrecere privată, în București. “Am apucat să-l studiez, să vorbesc cu el, să văd ce face înainte și după concert. Omul mănâncă gheață înainte și bea un ceai fierbinte după concert”, a povestit Matteo.

Cât de bine a reușit Matteo să cânte precum Joe Cocker, vedeți miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”, la Antena 1.

Cheală, rea și cu atitudinea mârlanului de cartier. Așa se arată Maria Buză, în ediția de azi a show-ului “Te cunosc de undeva”, când se va transforma în Pitbull, celebrul rapper american.

“Închipuiește-ți ce misiune grea am, pentru că eu pe omul ăsta nu-l ascult, nu pot să-l văd, nu pot să-l aud. Nu mai pot să râd, să glumesc… E piesa care mi-a pus capăt, în toate sezoanele de când particip la Te cunosc de undeva”, li s-a plâns Maria antrenorilor Ozana Barabancea și Andrei Aradits.

Înainte de-a urca pe scenă, admirându-și în oglindă noul look, Maria a remarcat mai mult ca pentru sine, privind la pantaloni: “nu mi-ați pus și mie o gogoașă aici…”.

Jean de la Craiova a fugit cu darul de la o nuntă

Jean de la Craiova  vine cu valiza de bani la “Te cunosc de undeva”. Jean, transformat în Puya, “bagă bani” și vrea s-o arvunească pe “Elena Cârstea”, aici în varianta lui Pepe, pentru o cântare. Nu se mulțumește cu atât, pentru că pune servieta plină de euro pe masa juriului așa, ca o mică atenție din partea lui. Întrebat dacă banii sunt de la ultima nuntă la care a cântat, Jean infirmă: “Nu. Dar am fugit cu daru’”.

“A fost un show foarte frumos, cu mulți bani. Nu mă așteptam să te transformi atât de bine în Puya, pentru că, totuși, e greu să faci hip-hop…”, i-a spus Andreea Balan, in timp ce numara bancnotele de o sută de euro din teancul care i-a fost destinat.

“Având în vedere că sunt rudă cu Puya, pentru că suntem veri prin alianță, n-am cum să spun altfel decât: foarte bine, Jeane!”,  a adăugat și Ozana Barabancea.

Dacă a reușit “Puya” să se înțeleagă la bani cu “Elena Cârstea” pentru o cântare, vedeți diseară, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”.

Elena Cârstea l-a refuzat pe Puya

Îmbrăcat cu o rochie de un albastru electric și cu volane, cu ciorapi de tip plasă, șirag de perle la gât, pantofi cu toc și cu o coafură paj, așa va arăta Pepe transformat în Elena Cârstea.

“Doamna Elena Cârstea” s-a bucurat să-i revadă pe Țiți, cum îl alintă ea pe Temișan, și pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut să-i reamintească faptul că “eram udă când am vorbit ultima dată”. Andreea se referea, evident, la întâmplarea petrecută cu mulți ani în urmă, la mare, într-o emisiune prezentată de Dan Negru și transmisă în direct, când Elena Cârstea, nervoasă, a împins-o într-o piscină.

Puya, întruchipat aici de Jean de la Craiova, a încercat să o arvunească pentru un concert și a făcut un gest ce a deranjat-o pe Elena. Aceasta l-a refuzat și l-a avertizat să nu fie mitocan.

“Te cunosc de undeva” se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Votează și TVmania te premiază!

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare