TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Petrică

Monica Petrică pleacă în vacanță după finala ”România dansează” din mai

2 April 2014

Monica Petrică aşteaptă, cu nerăbdare, să plece în vacanţă după finala din luna mai a show-ului “România dansează”. Până atunci, însă, vedeta Antenei 1 jurizează concurenţii, pe baza emoţiilor, evident.

Monica Petrică

În cel de-al doilea sezon al show-ului, transmis duminica de Antena 1, vedeta a lăsat un pic garda jos în ceea ce priveşte jurizarea:

“Am făcut tot posibilul să nu fiu atât de severă cât îmi cere latura mea profesională, pentru că am văzut foarte mulţi copii, dar şi adulţi care n-au dansat niciodată în faţa unui public atât de numeros. Am încercat, pe cât posibil, să ţin cont şi de asta, să notez şi curajul lor de a fi pe scenă”, ne-a mărturisit ea.

Când nu filmează pentru “România dansează” sau când nu repetă pentru spectacolele pe care le are, Monica Petrică (42 de ani) îşi face timp pentru micile ei hobby-uri.

“Ador plimbările în natură, aerul proaspăt de munte, iar când sunt nevoită să stau în casă, studiez schiţe de design de interior. E o pasiune mai veche de-a mea. Imediat după finala emisiunii, din luna mai, o să aleg şi o destinaţie de vacanţă pe care, da, recunosc, o aştept cu mare interes”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...