Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Arvat, vacanţă de vis la Barcelona

7 September 2010

Prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Pro TV a petrecut o săptămână în Barcelona alături de iubitul ei.

Raluca a colindat Barcelona în lung şi-n lat (a mers cam 10 ore pe jos în fiecare zi) şi s-a îndrăgostit pur şi simplu de acest oraş “fascinant, care te convinge să vrei să revii acolo”.

Prezentatoarea a rămas fără cuvinte atunci când a văzut Sagrada Familia, când s-a pierdut prin furnicarul de pe Rambla, când s-a plimbat prin Parcul Guell, a vizitat Palatul Regal şi s-a bucurat de pitorescul celebrelor fântâni care “dansează”: “Spectacolul de la miezul nopţii, cu apa interpret principal este aparte. Feeria de culori şi jocul apei te duce cu gândul la un vulcan mai degrabă decât la o fântână”, povesteşte Raluca.

Raluca a stat doar o zi la plaja din Barcelona ca să poată bifa cât mai multe obiective turistice şi a fost pe stationul Camp Nou când s-a jucat meciul pentru Trofeul Juan Gamper. “A fost extraordinară atmosfera pe stadion. Erau 90 de mii de oameni care i-au aplaudat la maxim pe jucătorii Barcei şi cei ai Milanului, mai ales pe Ronaldinho, apaludat minute în şir de spectatori”, a mai declarat vedeta Pro.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare