Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM 46

Revista TVmania nr. 46 (841) din 17 noiembrie 2014

17 November 2014

„Gătitul este în ADN-ul meu”. Asta ne-a mărturisit Patrizia Paglieri într-o discuție cu ”TVmania” despre România, mâncare și ”MasterChef”.

A sosit în România în 1992, fără să știe prea bine în ce se bagă: „Nu știam prea multe lucruri despre România și mă bucur că a fost așa, pentru că am avut ocazia să o cunosc singură”. Nici măcar nu s-a gândit că o să rămână aici, pe vremea aceea, România era doar o altă etapă: „Tatăl meu a lucrat în cazinouri și o bună bucată din viață ne-am plimbat prin diferite locuri din lume. Da, credeam, ca și despre alte locuri în care am mai locuit, că este o etapă. Dar probabil că a fost ceva special în legătură cu locul ăsta, cu țara asta”.

TVM 46

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare