Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna şi Eminem, show de senzaţie la VMA

14 September 2010

Gala MTV Video Music Awards, care a avut loc pe 12 septembrie, la teatrul Nokia din Los Angeles este difuzată, astăzi, 14 septembrie, de la 19.30, pe MTV. Marea câştigătoare a serii a fost controversata cântăreaţă Lady Gaga, care şi-a adjudecat nu mai puţin de opt premii, şapte dintre ele pentru “Bad Romance”, desemnat, printre altele, şi videoclipul anului.

Eminem, artistul care a deschis în acest an festivitatea cu un spectacol incendiar, a reuşit să plece acasă cu două statuete pentru “Cel mai bun videoclip al unui cântăreţ” şi “Cel mai bun videoclip hip-hop”. Susţinut de o orchestră, el a cântat “Not Afraid”, dar şi noua sa piesă “Love The Way You Lie”, în duet cu Rihanna.

La eveniment, a fost prezentă şi Kim Kardashian, care l-a introdus pe scenă pe Justin Bieber. Acesta şi-a făcut debutul la VMA cu single-urile “Baby” şi “Somebody to Love”, hit-urile care i-au adus milioane de fani în toată lumea.

Taylor Swift, inspirată de Kanye

La un an după ce Kanye West a întrerupt discursul lui Taylor Swift din cadrul VMA 2009, aceasta s-a întors cu o premieră exclusivă a single-ului “Innocence”.

Artista americană a fost inspirată când a compus acest cântec de sentimentele pe care le-a trăit atunci când Kanye West i-a luat microfonul din mână şi a spus că acest premiu ar fi trebuit să meargă de fapt la Beyonce.

La capitolul vestimentaţie, Lady Gaga a fost cea care a atras toate privirile. Ea a şocat audienţa cu trei ţinute: o rochie a regretatului Alexander McQueen inspirată din arta renascentistă, încă una neagră, creată de acelaşi designer şi cu o rochie acoperită cu hălci de carne.

Inspiraţia pentru rochia din carne i-a venit lui Gaga după ce, de curând, a apărut în “Vogue Japonia”, varianta destinată bărbaţilor, într-un bikini realizat din bucăţele de carne.

Nici Cher nu s-a lăsat mai prejos. Ea a prezentat premiul pentru videoclipul anului îmbrăcată în faimoasa rochie din videoclipul “If I Could Turn Back Time”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare