Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_011014_Ed 13_0188

Ozana, Temișan și Aradits și-au adus copiii pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”

4 December 2014

Dora, Eric, Sumayla, Gloria, copiii lui Aurelian Temișan, Andrei Aradits, Rona Hartner și Ozana Barabancea, urcă sâmbătă, 6 decembrie, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, alături de Jorge, în ediția specială de Moș Nicolae a show-ului.

Jorge o va imita pe Nicola și va cânta piesa “Milioane”, iar marea bucurie a copiilor care vor fi cu el pe scenă va fi “ninsoarea” din platou. Și dacă toți ceilalți copilași au părăsit scena în fugă, atunci când s-a anunțat sosirea cadourilor, singura care a rămas să se joace cu “zăpada” căzută a fost Dora Temișan (4 ani). A fost nevoie de intervenția vocală a tatălui său, pentru ca micuța să înțeleagă că trebuie să coboare de pe scenă.

“Și de data asta, Dora mi-a demonstrat că îi place scena, că se simte bine acolo. I-a plăcut foarte mult la “Te cunosc de undeva! Deja și-a anunțat prietenii că sâmbătă e “la televizor, la Jorge””, a povestit Aurelian Temișan, unul dintre cei patru jurați ai transforming show-ului.

Cum se va descurca Jorge cu scena plină de copii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare