TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shrek 5

Se lucrează la „Shrek 5”. Și ni se promite o reinventare a poveștii

5 April 2017

Michael McCullers, care tocmai a terminat scenariul noului film „Shrek 5”, anunță că cea de-a cincea parte va fi „o mare reinventare” a sagăi căpcăunului verde. Să ne așteptăm la un reboot al francizei?

Cum va fi „Shrek 5”? După spusele lui Michael McCullers (care a scris și „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” – acum în cinematografe):

„Filmul este în preproducție. Am terminat de scris scenariul și chiar mi-a plăcut ce mi-a ieșit”, a declarat acesta pentru The Hollywood Reporter.

Shrek se reinventează!

„A devenit o chestiune personală pentru mine. E o reinventare a poveștii atât de mare încât nu vă pot divulga nimic. Dar de când DreamWorks a vândut la Universal, pentru mai mult de 3 miliarde de dolari, îmi imaginez că sunt foarte nerăbdători să meargă mai departe franciza, să-i construiască un viitor.

O reinventare este ceva necesar. Sunt deja patru filme, pline de povești, personajele sunt geniale și adorate de public, dar au nevoie, în acest moment, de o nouă abordare, cred eu”, a mai spus Michael McCullers.

Se pare că, având în vedere aceste declarații, „Shrek 5” nu va fi o urmare clasică.

La ce s-a gândit Michael McCullers vorbind de „reinventare” vom vedea abia în 2019, când noul Shrek va ajunge din nou pe marile ecrane.

Citește și:

George îl dublează pe Justin Timberlake, în animația „Trolii”

Cum trebuia, iniţial, să se termine animaţia „Frozen”/„Regatul de gheaţă” (2013)

Frumoasa, Bestia și contabila. Cât încasează Emma Watson pentru rol și cât de rentabil este să joci o prințesă Disney

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...