Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştefan Bănică munceşte de zor la un nou album

17 August 2010

Cântăreţul a intrat în studio unde, împreună cu trupa sa, înregistrează piesele pentru noul său album, “Super-love”, ce va fi lansat în toamna acestui an.

“Super-love” va fi al 13-lea disc al lui Ştefan Bănică şi va conţine în total 12 piese: 11 cântece noi şi hitul “Super-love”, care va da şi numele discului. Aşa cum reiese şi din titlul albumului, dar şi din al pieselor, tema principală abordată de artist este dragostea. “Strânge-mă-n braţe”, “Gustul dragostei”, “Nu trece zi”, “Dragostea doare”, “Ce frumoasă eşti azi” sunt doar câteva exemple. În plus, pe următorul album, Ştefan i-a dedicat un cântec fiicei sale Violeta.

“ Este un album care mă reprezintă în acest moment, cu experienţele acumulate de la ultimul album şi până în prezent. Vor fi şi câteva piese de o altă factură decât cele înregistrate până acum, pe care oamenii nu sunt poate obişnuiţi să le audă cântate de mine. Sper ca noile piese să fie o surpriză plăcută”, a declarat Ştefan Bănică.

La piesa “Super-love” artistul a filmat şi un videoclip în care apare şi soţia lui, Andreea Marin Bănică, şi care poate fi văzut pe:

http://www.youtube.com/stefanbanica2009#p/a

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare