Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanti Tănţica le a luat faţa vedetelor de la Balul Veneţian (2)

Tanti Tănţica le-a luat faţa vedetelor de la Balul Veneţian

14 November 2014

Miercuri seară (12 noiembrie), toată floarea cea vestită din Capitală a mers la Balul Veneţian, organizat de revista OK! Magazine. Vedetele au strălucit, unele la propriu, altele la figurat, întrecându-se în ţinute care mai de care mai sofisticate, rafinate, îndrăzneţe şi seducătoare, accesorizate cu clasica mască veneţiană, conform tematicii.

Iulia Albu a luat vedetele la bani mărunţi şi le-a analizat ţinutele pe care le-au purtat, atât la Balul Veneţian, cât şi la alte evenimente cu ştaif.

Despre Albertina, criticul de modă a spus că “s-a deghizat în Miss Praz, ţinuta ei fiind perfectă pentru Ziua Recoltei”. Rochia Andreei Ibacka a fost asemănată cu un furou. “Când mă uit la ea îmi aduce aminte de Tinker Bell”, a comentat Iulia. Lidia Buble a fost exclusă din rubrică pentru că: “Are un istoric în a copia anumite vedete. Ar trebui să aibă originalitate pentru că asta înseamnă să acorzi respect pentru colegii de breaslă. Se numeşte furt. Aşa ceva nu se face!”, a spus Iulia.

Următoarea vedetă ajunsă în gura criticului de modă a fost nimeni alta decât Tanti Tănţica, personaj interpretat cu mare succes de Cusurgiul Codruţ Kegheş. Iulia Albu a fost plăcut impresionată de alegerea vestimentară a Tănţicăi şi i-a dat trofeul WOW.

“Ţinuta lui compusă din şal, rochie în picăţele şi geantă din pânză, mă duce cu gândul la o mamaie, care merge la Carnavalul de la Veneţia. O astfel de mamaie ar purta cu siguranţă acea mască şi s-ar îmbrăca exact aşa”, a spus Iulia.

“Sunt onorată să primesc acest premiu, este un premiu binemeritat şi îi multumesc Iuliei pentru aprecieri. Ţinuta pe care am purtat-o este una haute couture, cumpărată de la un magazin de reduceri”, a spus Tănţica, prin intermediul Cusurgiului Codruţ Kegheş.

Pe Tanti Tănţica o puteţi urmări la “Cusurgiii”, de luni panâ joi, de la ora 22:30, la Prima TV.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare