TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tili Niculae și Escu se alătură echipei Kanal D

11 December 2012

Începând de astăzi, două noi nume se alătură echipei Kanal D. Tili Niculae – actriță care a prezentat emisiuni precum „Ploaia de stele” (TVR 1) sau „Te uiți și câștigi” (Pro TV) – și Escu – realizator de emisiuni de radio la Pro FM și Radio 21, dar și prezentator la MTV, Pro Cinema, Acasă TV sau Antena 1 – vor prezenta împreună un show de divertisment.

Tili și Escu sunt doza de bună-dispoziție pe care Kanal D o pregătește pentru începutul lui 2013.

„Propunerea aceasta a venit într-un moment în care am decis să renunț pentru totdeauna la televiziune. De-a lungul timpului, am fost invitată la o mulțime de castinguri, dar le-am refuzat. Când am primit invitația la probă din partea Kanal D, prietenii m-au încurajat să merg să văd despre ce e vorba”, a spus Tili Niculae, care s-a declarat încântată de formatul emisiunii pe care o va prezenta.

În același timp, Escu a spus că „în momentul în care am primit propunerea, se pare că stelele s-au aliniat”. El a explicat că formatul l-a surprins, iar „primul impuls a fost să mă întreb dacă eu m-aș uita la mine și răspunsul a fost „Da!” pe toate planurile”.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...