Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor Constantinescu

Tudor Constantinescu, cucerit de concurenta sexy de la “Top Chef”

9 November 2013

Tudor Constantinescu a remarcat-o la „Top Chef” – emisiune nominalizată la Premiile TVmania – pe Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale timp de nouă ani, în timpul primei probe din ediţia a patra, ediţie care va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Pe parcursul probei, Chef Tudor a complimentat-o pe concurentă: „Am avut plăcerea să te remarc. Îţi stă foarte bine îmbrăcată aşa. Niciodată n-am văzut o aşa eleganţă în bucătărie”, Alexandra purtând o fustă scurtă, moment în care Tudor i-a cerut să dea şorţul jos: ”Hai, dă şorţul puţin jos ca să te văd mai bine.”

Alexandera mărturiseşte că frumuseţea nu este o piedică pentru ea în concurs: ”Când mi se fac complimente îmi place, mă simt bine, pentru că ştiu că nu sunt doar frumoasă, ci că şi gătesc bine”. La momentul degustării, Chef Tudor a avut din nou cuvinte de laudă la adresa concurentei: ”O femeie frumoasă ca tine găteşte atât de bine? Eşti nevasta perfectă, pe mine m-ai cucerit!”

Toate aceste momente vor putea fi urmărite la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatoriii vor putea afla despre ce posibilă idilă i-a spus Tudor Constantinescu Alexandrei Leon.

Votează și TVmania te premiază!

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare