TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana_oros 3558

Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

9 December 2016

Celebrul Pomme du Sima, desertul inventat de chef Florin Dumitrescu pentru soția sa, a ajuns în meniul unui restaurant din Paris. George Mihali, unul dintre concurenții din echipa lui Florin din acest sezon, lucrează ca chef la un restaurant din Paris, acolo unde s-a întors după terminarea concursului. Iar ca semn al respectului și aprecierii pe care i-o poartă lui chef Dumitrescu, a decis să folosească rețeta învățată chiar de la el în timpul emisiunii.

„Sper să fie o surpriză frumoasă pentru chef Dumitrescu, am vrut astfel să-mi arăt recunoștința pentru tot ce am învățat de la el și pentru prietenia pe care ne-a arătat-o”, a spus concurentul.

Potrivit unui comunicat Antena 1, emisiunea „Chefi la cuțite” își caută în această perioadă concurenții pentru cel de-al treilea sezon. Filmările sunt în toi, astfel că cei trei jurați au parte de noi degustări ne nevăzute. După ce primul sezon a fost câștigat de chef Sorin, iar cel de-al doilea de chef Florin, cuțitele se ascut acum și mai mult.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...