Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stana_Emily

VIDEO. A fost lansat primul trailer oficial al serialului „Absența”, de pe AXN

28 July 2017

Sony Pictures Television (SPT) Networks difuzează în premieră, trailer-ul oficial al producției „Absența”, serialul original AXN, cu Stana Katic în rolul principal.

Poveste emoționantă a unei regăsiri dureroase, serialul cu accente criminalistice, „Absența”, are premiera pe AXN în România în această toamnă.

În „Absența”, în timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare fără urmă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană părăsită într-o pădure, fără prea multe amintiri despre perioada în care a fost captivă. Odată ajunsă acasă, adevărata dramă se dezvăluie: soțul său (Patrick Heusinger) este recăsătorit, iar fiul său, crescut de o altă femeie, o respinge. Curând, însă, Emily se trezește în mijlocul unor noi crime.

Stana Katic, protagonistă și producător executiv

Producția serialului o are pe Stana Katic în prim-plan nu doar ca actriță principală, ci și ca producător executiv, după 8 sezoane în care a interpretat-o pe Kate Beckett în serialul-hit ABC, „Castle”. Cel mai recent film de lung-metraj în care Stana a avut un rol este „The Rendezvous”, regizat de Amin Matalqa.

Este cunoscută și din filmele: „CBGB”, „Big Sur”, „The Spirit”, „Feast of Love”, „The Double” și apariția din „Quantum of Solace”. Katic deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii la TV Guide Awards.

Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.

Premiera serialului de 10 episoade, „Absența”, este programată în România pentru toamna lui 2017, pe AXN.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare