TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina a lansat clipul piesei Tu eşti vara mea

VIDEO: Alina a lansat clipul piesei “Tu eşti vara mea”

21 June 2013

Alina Eremia, interpreta Ioanei din serialul “Pariu cu viaţa” şi membră a trupei LaLa Band, şi-a lansat primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul “Tu eşti vara mea”.

Filmările au avut loc la Gura Portiţei şi au durat o zi întreagă.

“Locaţia a fost mai frumoasă decât mi-am închipuit, sunt convinsă că vor fi nişte cadre spectaculoase în clip. Deşi se anunţaseră furtuni şi ploi, am avut parte de o vreme superbă, cu mult soare”, a spus Alina.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul şi coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov.

“A fost prima colaborare cu Iulian, însă a decurs atât de bine încât îmi doresc să lucrăm împreună şi la următorul videoclip. Ţinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos în evidenţă trăsăturile, totul pentru un look natural, de vară”, a explicat tânăra.

alina-eremia-a-filmat-primul-clip-din-cariera

Picture 1 of 19

Alina a jucat în clip rolul unei fete îndrăgostite, iar partenerul său a fost fotomodelul Mario Popescu.

“Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care ştiu să îşi trăiască viaţa la maximum, ştiu să se bucure de libertate, vară, soare, dar şi de momentele frumoase dintre ei”, a explicat Alina.

Puteţi urmări aici videoclipul ALINA – “Tu şsti vara mea”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...