TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vikings   Group

“Vikingii” se întorc duminică, 10 ianuarie, la HISTORY

8 January 2016

HISTORY® aduce telespectatorilor săi un nou sezon al unuia dintre cele mai captivante seriale. Al treilea sezon din “Vikingii” va debuta duminică, 10 ianuarie, la ora 22.00.

Cu promisiunea unor noi pământuri de la englezi, Ragnar (Travis Fimmel) îşi conduce oamenii către o soartă nesigură pe ţărmurile din Wessex. Regele Ecbert a făcut multe promisiuni şi rămâne de văzut dacă le va respecta. Dar Ragnar este un rătăcitor fără odihnă şi caută ceva mai mult – ceva ce urmează să găsească în miticul Paris. Se zvoneşte că oraşul e impenetrabil, aşa că Ragnar şi trupa sa de vikingi trebuie să se unească pentru a-i dărâma zidurile şi a intra în istorie. Saga lui Ragnar, Rollo, Lagertha şi Bjorn continuă; alianţele şi prieteniile sunt puse sub semnul îndoielii, credinţa este catehizată şi relaţiile devin tot mai încordate.

Serialul “Vikingii” se întoarce pentru a ne spune povestea vieţii şi aventurilor legendare ale acestor războinici şi a ne prezenta un portret al Evului Mediu întunecat – o lume stăpânită de cuceritori şi exploratori – prin ochii societăţii vikinge.

Puteți vedea trailer-ul sezonului al treilea aici:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...