Homepage  / Știri

„Goodfellas”/„Băieţi buni” devine serial

„Goodfellas”/„Băieţi buni” devine serial

de Redactia Tvmania

Pelicula despre gangsteri „Goodfellas”/„Băieţi buni” (1990) – care i-a avut în rolurile principale pe Ray Liotta, Robert De Niro şi Joe Pesci – va fi adaptată într-un serial pentru micile ecrane, anunţă dailyexpress.co.uk.

Martin Scorsese şi Nicholas Pileggi, care au scris scenariul filmului din 1990, inspiraţi fiind de cartea lui Pileggi („Wiseguy”, 1986), vor să facă un serial-prequel despre viaţa mafiotului Henry Hill (interpretat de Liotta). Din septembrie circulă zvonuri referitoare la această versiune televizată, la care regizorul Martin Scorsese s-a gândit după ce a asistat la succesul serialului HBO „Boardwalk Empire” (al cărui prim episod l-a regizat).

Acum, Pileggi a confirmat colaborarea pentru o nouă  poveste despre „Băieţi buni”: „Încercăm să facem un serial. Eu sunt pentru, Marty vrea şi el, Warner Bros. Vor şi ei. Evident, nu poţi continua povestea din film, pentur că apoape toate personajele mor la final! Nu a mai rămas nimeni. Dar cred că o să găsim o soluţie pentru a vorbi despre anii de început – un fel de prequel”, a explicat el în revista „Culture”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te