Homepage  / Articole

Anahi şi Jacqueline Bracamontes se urăsc

Anahi şi Jacqueline Bracamontes se urăsc

de Redactia Tvmania

Ar fi trebui să fie cele mai bune prietene şi să se ajute – doar sunt verişoare primare! – dar Anahi şi Jacqueline Bracamontes se detestă reciproc. În „TV Satelit” din 25 iunie, aflaţi pe larg motivele rivalităţii dintre cele două dive latino.

Duşmănia lor merge atât de departe, încât Jacqueline Bracamontes (31 de ani) – care se mărită pe 1 octombrie în cadrul unei nunţi fastuoase – nu a invitat-o la petrecere şi pe Anahi (28 de ani).

“Niciodată nu s-au înţeles bine din cauza mamei lui Anahi. Nici Jacky nu a fost invitată la nunta surorii lui Anahi, Marichelo”, a spus un apropiat al celor două.

Rivalitatea celor două ar fi început încă din copilărie, când mama lui Anahi nu o lăsa pe aceasta să petreacă prea mult timp în compania lui Jacky, crezând că fiica ei e mult mai frumoasă şi mai talentată.

Iar cea care a pus paie pe foc a fost producătoarea Carla Estrada, care a ales-o pe Bracamontes să interpreteze rolul principal din telenovela “Predestinaţi” în defavoarea lui Anahi, care a rămas cu ochii în soare. De atunci, ele se ivită de câte ori se văd la un eveniment public.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te