Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Roşu este noul actor din Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1. Ce personaj interpretează

Andrei Roşu este noul actor din Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1. Ce personaj interpretează
4

de Roxana Mirea,

Andrei Roşu se alătură distribuţiei din „Lia – Soţia soţului meu”, de la Antena 1. Acesta îl va interpreta pe Daniel, un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Iată ce spune Andrei Roșu despre personajul lui din „Lia - Soţia soţului meu”. 

Andrei Roşu se alătură distribuţiei din Lia – Soţia soţului meu 

Andrei Roşu este noul nume care completează distribuţia serialului de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, „Lia – Soţia soţului meu”. Începând de joia aceasta, 21 septembrie 2023, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Roşu în rolul lui Daniel, un tânăr cu aparenţe înşelătoare, care nu lasă niciodată să i se vadă adevăratele intenţii. 

Deşi pare că e de partea lui Gianni (Andrei Aradits), lucrurile se complică atunci când Dani o întâlneşte pe Lia (Ana Bodea), care îl cunoaşte de mai demult. Legătura dintre el şi Lia nu trece neobservată nici de Petru (Ştefan Floroaica), ce are toate motivele să fie gelos. 

Andrei Roşu, noul actor din Lia – Soţia soţului meu. Actorul privește serios spre obiectivul camerei, îmbrăcat într-o cămașă moronieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Personajul meu, Dani este un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Îşi urmăreşte scopurile cu tenacitate şi răbdare. Se foloseşte de oricine şi orice pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Pe măsură ce povestea se derulează, încet, încet, secretele încep să iasă la suprafaţă. Mă bucur şi trebuie să recunosc că mi-a fost dor de televiziune, de oamenii minunaţi din echipă şi de un personaj atât de complex cum e Dani. Şi pentru asta îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion”, mărturiseşte Andrei Roşu. 

 Cine este Daniel și ce relație a avut cu Lia în trecut? Cât de mult va complica apariția lui deja zdruncinata relație dintre Lia și Petru? Ce pun la cale Daniel și Gianni? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul Lia – Soția soțului meu. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te