Homepage  / Vedete româneşti

Dependența de care a suferit Florin Piersic Jr. Declarațiile surprinzătoare ale actorului. „Înțelegeam că sunt pe un drum greșit”

Dependența de care a suferit Florin Piersic Jr. Declarațiile surprinzătoare ale actorului. „Înțelegeam că sunt pe un drum greșit”
8

de Roxana Mirea,

Florin Piersic Jr. a fost invitat în emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit și despre dependențele sale. La un moment dat, fiul lui Florin Piersic a spus că marele lui viciu este fumatul, însă, acum câțiva ani buni, actorul a uimit cu declarațiile sale. Iată cu ce altă dependență s-a confruntat Florin Piersic Jr.

Dependența de care a suferit Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr a răspuns la o mulțime de întrebări în emisiunea lui Denise Rifai. Actorul a vorbit și despre dependențele sale. Florin Piersic Jr a spus că marele lui viciu este fumatul, însă s-a mai confruntat cu încă o dependență: păcănele.

Ați recunoscut că marele dumneavoastră viciu este fumatul. (…) Ați surprins însă cu o declarație făcută în 2010, când la o întâlnire cu elevii le-ați vorbit deschis despre greșelile pe care le-ați făcut din cauza tentațiilor și i-ați îndemnat să își aleagă cu mare grijă anturajul. Vă citez: «O problemă cu care m-am confruntat a fost dependența de jocuri. Aveam 23 de ani și timp de șase luni am fost dependent de păcănele. Tot un drog e. Dracul gol». Așadar: Cum ați scăpat de dependența de păcănele?”, a spus Denise Rifai la Kanal D, scrie libertatea.ro.

florin-piersic-jr.-a-dezvaluit-cu-ce-boala-se-confrunta.-in-fiecare-zi-din-viata-mea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Florin Piersic Jr, despre dependența de păcănele

Florin Piersic Jr. își amintește cum a început dependența lui de păcănele, dar și ce l-a făcut să se oprească.

Nu mai țin minte exact, dar știu că în alea șase luni nu am avut ocupație, nu am avut altă preocupare, nu am fost absorbit de un proiect. (…) În alea șase luni de care vorbim, era un club, o bombă undeva foarte aproape de casa unde locuiam, nu aveam mașină, nu aveam la ce să mă uit la televizor, nu aveam Netflix, nu aveam nimic de genul asta și mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele. Și erau niște oameni acolo foarte speciali așa, parcă dintr-un film latino și unul care stătea pe scaun pe spate, scuipa pe ecranul ăla dacă nu îi veneau patru ași, și a fost cumva o școală, era o dependență de un anumit aparat, de un anumit… D-aia spun că e un drog, te obișnuiești cu suita aia, doar cu prostia aia. Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care… Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit”, a declarat el.

Și a continuat: „Și asta cu fumatul e o greșeală. Eu n-am fost bețiv sau drogat, eu n-am fumat o țigară de marijuana niciodată, cu toate că multă lume nu crede așa ceva. Nu m-a tentat, dar țigările normale încă sunt un drog și trebuie să scap de chestia asta”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton