Homepage  / Vedete româneşti

Eliza și Cosmin Natanticu. În ce fel le-a influențat căsnicia show-ul „Asia Express”

Eliza și Cosmin Natanticu. În ce fel le-a influențat căsnicia show-ul „Asia Express”
10

de Cătălina Matei,

Vorba unui scriitor, se spune că dragostea durează 3 ani. Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți oficial tot de 3 ani. Povestea lor de dragoste însă a început mai demult și a fost intens testată în timpul emisiunii „Asia Express”.

Cum i-a schimbat această experiență? Aflăm din cele ce urmează…

De ce „Asia Express”? Cum ați ajuns în acest proiect?

Eliza: Cosmin a fost cel care s-a gândit la mine, deși avea şi alte variante ca parteneri, însă i-a fost frică şi m-a luat. Eu îmi doream foarte mult să fac parte din acest project.

Cosmin: Ne-a plăcut foarte mult acest proiect de la primul sezon, şi când am avut posibilitatea şi mai ales oferta de la producători nici nu am stat pe gânduri.

Ce vi s-a părut cel mai interesant la această emisiune când erați doar simpli telespectatori?

Eliza: Aventura, situațiile neprevăzute, locurile absolut minunate pe care le-am văzut în sezoanele trecute şi faptul că ajungi să stai în casa oamenilor şi să le cunoşti cultura din interiorul famiilor, totul îmbrăcat într-un show TV, mi s-a părut „Wow!”.

Cosmin: Normal că am urmărit celelalte proiecte. Ne-a atras tot formatul. Nu pot să zic că ceva anume în mod special, ideea de a ieşi din zona ta de confort şi curiozitatea de a vedea până unde pot să-mi împing limitele.

În momentul în care ați acceptat, presupun că v-ați gândit că aceeastă experiență o să vă testeze căsnicia. Cum a fost realitatea față de ce v-ați imaginat voi?

Eliza: Sigur că o astfel de experienţă te poate afecta mai mult sau mai puţin pozitiv. Însă eu una nu m-am gândit la nici un lucru negativ şi am pornit cu vibe bun şi energie pozitivă pentru că numai aşa poţi face faţă situaţiilor.

Cosmin: Ştiam de la început ca o să ne testeze căsnicia şi relaţia. Dar ne-am propus să fim noi aşa cum suntem în viaţa de zi cu zi, cu bune şi rele.

Dragoste cu năbădăi

Ce v-a supărat cel mai tare unul la celălalt , în timpul emisiunii? 

Eliza: Cel mai tare ne enervam atunci când presiunea creştea mult, mai ales în timpul cursei pentru ultima şansă. Noi suntem două firi puternice şi în căsnicie am învăţat să lăsăm la o parte conflictele şi să rezolvăm situaţia. Însă în „Asia Express”, când nu prea ai timp de gândire şi orice secundă contează, am acţionat uneori impulsiv şi asta numai din dorinţa de a merge mai departe. Însă chiar şi în Asia, sub presiunea situaţiei, conflictele se stingeau repede.

Cosmin: Lizi este foarte competitivă, şi cred că de multe ori simţeam că nu e momentul să alergăm de exemplu, sau că se agita foarte tare pentru anumite lucruri care mie nu mi se păreau imposibile. Şi, pe fond de stres, foame şi oboseală îmi mai pierdeam răbdarea. Sunt convins că oricui, la un moment dat, i se poate întâmpla asta în „Asia Express”.

Și ce ați descoperit nou unul la celălalt pe „Drumul Împăraților”?

Eliza: Am descoperit bărbatul luptător, focusat, curajos, gata de acţiune la fiecare secundă, exact soţul la care visam.

Cosmin: Într-adevăr, această emisiune ne-a unit destul de mult şi am descoperit lucruri noi unul la celalat. La Lizi am descoperit un fel de ambiţie de care habar nu aveam, şi că este foarte, foarte puternică când îşi propune ceva.

Acum, uitându-vă la voi, ce ați fi schimbat din tot ce ați zis sau ați făcut în timpul emisiunii?

Eliza: Un singur gest aş schimba, care cred că nu ar fi trebuit făcut, nu ştiu cum mi-a venit mie ideea cu costumul Patriziei, însă acum regret pentru că a fost un gest de moment, lipsit de gândire, care nu a afectat pe nimeni. Însă regret că nu am realizat atunci că o glumă îţi poate veni de hac.

Frica şi presiunea îşi spun cuvântul. Iar tu omul care acasă – cum e cazul meu, mă implic în cazuri sociale, ajut adăposturi de animale, bătrâni etc pot ajunge în ipostaza aceasta în care îmi doream să ne salvăm şi să mergem mai departe cu orice preţ. Pentru că am văzut şi în ceilalţi dorinţa arzătoare de câştig şi asta te împinge la lucruri care în viaţa din afara jocului nici nu ţi-ar trece prin minte vreodată.

Competiţia e competiţie şi trebuie tratată ca atare. Iar cei care ştiu să vadă şi să înţeleagă lucrurile au fost şi vor fi lângă noi.

Cosmin: Poate aş încerca să fiu mai atent la anumite probe şi poate cel mai important aspect, aş încerca să fiu mai calm, mai răbdător, să nu fiu la fel de impulsiv în anumite momente. 

Care a fost proba care v-a dat cele mai multe bătăi de cap?

Eliza: Amuleta jucată cu Mihai & Elwira şi Patrizia&Francy. A fost cea mai grea din punct de vedere fizic.

Cosmin: Nu ştiu dacă o probă anume, dar am avut multe momente în care nu găseam un loc sau nu vedeam un obiect anume. Iar ca proba … pot să spun că cea cu problema de logica cu răţuştele.

De dragul lui Mihai Petre…

În ce momente ați fi vrut să renunțați la emisiune?

Eliza: În primele etape ai energie şi forţă să lupţi. Însă oboseala se vedea pe fețele noastre, orele puţine de somn, zeci de kilometri parcurşi în timpul unei zile… Toate aceste lucruri, mai devreme sau mai târziu, te lovesc şi dacă nu ştii cum să treci peste aceste gânduri limitative, nu le conştientizezi la timp, îţi pot afecta jocul şi te poţi pierde uşor.

Cosmin: Eu am avut câteva momente în care am cedat şi mi-am spus „Gata!”. Săptămâna 4 din sezon cred că a fost un prag psiholgic. Dar am avut noroc cu Lizi, care m-a încurajat şi a tras de mine să mergem mai departe.

Am văzut că sunteți „fani” Mihai Petre. V-ați mai întâlnit după finalul emisiunii?

Eliza: Suntem fani pe bune ai familiei Petre. Ne-am văzut şi după emisiune. Am rămas prieteni. Pentru noi ei au fost un motor, ne agăţăm mereu de voinţa lor şi de forţa de luptă ca de un ţel înalt. Sigur că ne-am ofticat când vezi că e cineva mai bun, dar totodată ne-a motivat acest gând şi ne-a dat forţă de luptă. Sunt foarte puternici şi îi respectăm.

Cosmin: Acolo eram în competiţie şi cred că pentru toate echipele, echipa Mihai Petre a fost un motiv care te făcea să tragi şi mai tare. Am rămas cu toţii în relaţii bune după emisiune. Ne-am văzut cu toţii după emsiune. Dar cel mai des cu băieţii de la „Noaptea Târziu”.

Dintre celelalte echipe, cine v-a suprins cel mai tare? Pozitiv sau negativ… Și de ce?

Eliza: Eu în acest joc nu am avut aşteptări de prietenie. De aceea nu m-a surprins nimic negativ. Dacă au existat gesturi frumoase din partea echipelor adverse, le priveam ca o surpriză plăcută. Am ştiut unde mergem şi în joc prietenia nu există. În afara lui, da. Asta mi-aş dori să înţeleagă toată lumea.

Cosmin: Nu pot să numesc o echipă în nicio direcţie. Nu m-a surprins nimeni negativ, dar nici pozitiv.

Ce ați repeta din experiența „Asia Express”? Și ce n-ați mai face niciodată?

Eliza: Aş merge în fiecare an să retrăiesc această experienţă minunată. Nu aş mai ceda uşor presiunii şi gândurilor impulsive. Aş căuta să am mai multă atenţie şi control în momentele de cumpănă.

Cosmin: Acum că am fost şi avem experienta aş repeta oricând Asia Express, şi aş face totul de la capăt aşa cum a fost, pentru că aş şti să gestionez altfel lucrurile.

În ce țară de pe „Drumul Împăraților” v-ați reîntoarce, într-o vacanță, de data aceasta?

Eliza: Turcia, clar!

Cosmin: Din ce țări am fost până acum, cred că Turcia, poate mai prindem şi alte ţări şi descoperim locuri senzaţionale, dar până acum ajungând doar în Turcia şi Georgia, zic Turcia.

Urmează propriul reality-show, „Natanticii”

Eliza, știu că tu ești cea care cântă în familia Natanticu. La propriu! Dintre treburile gospodărești, la ce se pricepe cel mai bine Cosmin? Și la ce capitol ar avea nevoie de niște cursuri intensive?

Eliza: Cosmin, dacă vrea, poate orice. Mă ajută când are timp şi cu vasele, şi face şi curăţenie. Însă puţin mai rar. Dar eu am stabilit că la aceste lucruri mă ofer eu.

Din ce am citit, pregătiți un reality-show în online, „Natanticii”… Ați început deja filmările? Cum va arăta?

Eliza: Am început filmările pentru „Natanticii”. Vrem să venim cu un material fresh, cu provocări haioase şi momente amuzante din viaţa de zi cu zi a familiei. Niciodată nu ne plictisim şi mereu intervin faze haioase.

Cosmin: Da pregătim un reality la care am filmat deja primul episod, pe care încă nu l-am postat. E despre noi şi anumite provocări pe care ni le dăm unul altuia, cu mici farse şi reacţiile noastre.

Apropo de Natantici… există planuri / demersuri concrete pentru variantele „mini”? Natanticii mici…

Eliza: Dumnezeu încă nu ne-a binecuvântat cu acest dar. Ne dorim şi aşteptăm momentul. Însă consider că dacă nu a apărut până acum un mini Natantic/a, ştie Doamne-Doamne de ce şi probabil aşa e cel mai bine. Toate la timpul lor.

Cosmin: Planuri exista şi de Natantici jr. , dar poate de la anul!

În ce alte proiecte mai sunteți implicați acum?

Eliza: Lucrez la album solo. Am un show de Burlesque live cu dansatoare şi costume wow. Un show unic pe piaţa de evenimente, care se pretează perfect, atât pe scena teatrelor, cât şi în cazul evenimentelor private.

Cosmin: Păi, în afară de spectacolul de stand up şi “Natanticii” pe online, eu mai sunt implicat în două emisiuni tip podcast, unul cu Tetelu “Stai să zic eu” şi altul cu Codin Maticiuc, “La mijloc”.

Până la urmă… ați descoperit care este secretul unui mariaj fericit?

Eliza: Fără iubire şi înţelegere nu faci nimic. Egoul trebuie să dispară şi de aici începe adevărata fericire.

Cosmin: Păi. de aia e secret să nu-l ştie nimeni. Cred că încrederea şi respectul unul faţă de altul dar mai ales IUBIREA!

Eliza Georgescu si Cosmin Natanticu, concurenti Asia Express sezonul 4 2021 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Vlad 12
  Serialul "Vlad", produs la cele mai înalte standarde cinematografice, spune povestea contelui de Monte-Cristo, într-o adaptare modernă. "Vlad" prezintă o poveste...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Regele hoţilor 15
 • 02:15 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Râzi cu RoaST
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 Tata în război cu... tata 2 12
  "Tata în război... cu tata 2" urmăreşte peripeţiile lui Brad şi Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinţii lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă....
 • 02:30 În puii mei! 12
  Realizată în regim cinematografic, emisiunea "În puii mei" va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor...
 • 03:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 04:00 Mihai Viteazul: Unirea AP
  Filmul evocă principalele momente ale domniei lui Mihai Viteazul: negocierea tronului cu Sultanul, la Constantinopol; refuzul de a plăti tribut; încoronarea de la...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Nehir AP
  "Nehir" descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supravieţuire. Nehir Aksu, interpretată de actriţa Biran Damla Yilmaz, a avut...
 • 23:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 00:45 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV
Program Cinema
RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR