Homepage  / Televiziune

Ce e nou în grila de toamnă Pro TV. Când încep show-urile importante și noul serial „Clanul”

Ce e nou în grila de toamnă Pro TV. Când încep show-urile importante și noul serial „Clanul”

de Andra Stana,

PRO TV şi-a anunţat, astăzi, grila de toamnă 2022 în cadrul unui eveniment la care a fost invitată şi presa. Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dezvăluit programul marilor show-uri din toamna lui 2022. Primele emisiuni noi din grila Pro TV vor fi pe post începând din primele zile ale lunii septembrie.

Ce vom putea urmări toamna 2022 la PRO TV

În fiecare zi a săptămânii, în Prime Time, telespectatorii PRO TV vor putea urmări cele mai importante și obiective știri, producții locale, filme și seriale pline de acțiune și aventură.

Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

În septembrie, Pro TV a programat premiera show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei.

Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut. Emisiunea va fi pe post duminica, de la ora 20.00, dar și luni și marți, de la ora 20.30.

Când începe „Visuri la cheie” 2022

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. O mulțime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar începând de miercuri, 7 septembrie, de la ora 21.30, vom vedea cum echipa transformă o casă în… acasă.

Când începe „Las Fierbinți” 2022

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial. „Las Fierbinți” va fi pe Pro TV miercurea și joia, de la ora 20.30.

Când începe „Clanul”, noul serial românesc de la Pro TV

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul va oferi joia, de la ora 21.30, cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România.

Când începe „Vocea României” 2022

Și dacă e vineri, 9 septembrie, e Vocea României. Show-ul care a scris istorie, locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas către îndeplinirea unui vis – acela de a fi cunoscut de o țară întreagă drept Vocea României. Antrenori noi, un scaun dublu și voci puternice… acesta este show-ul pe care nu vrei să-l ratezi. „Vocea României” va fi pe post vinerea, de la ora 20.30. Apoi, după terminarea show-ului, Pro TV are în program un film.

Sâmbetele sunt rezervate de Pro TV filmelor artistice, câte două pe seară, de la ora 20.00, respectiv 22.00.

Sursa foto: Pro TV

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te