Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, despre „Vocea României Junior”: ”Am inventat bila de energie care întoarce antrenorul”

Mihai Bobonete, despre „Vocea României Junior”: ”Am inventat bila de energie care întoarce antrenorul”

de Redactia Tvmania

Emisiunea „Vocea României Junior”, programată să înceapă la Pro TV duminică, pe 26 februarie, de la ora 20.30, îi va avea drept prezentatori pe Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor. Ei îi vor ajuta pe micii concurenți să se relaxeze: Robert va fi alături de cei mici înainte ca aceștia să intre pe scenă și îi va încuraja, iar Mihai Bobonete va sta alături de susținătorii acestora și împreună vor aștepta concurenții, fericiți sau triști, să revină în culise.  

Mihai Bobonete, la „Vocea României Junior”

Mihai Bobonete: ”Rolul meu de prezentator este unul destul de ingrat, ținând cont că am și eu doi copii acasă. Dar am încercat să fiu cât mai echidistant față de concurenți, pentru că toți copiii au venit aici să câștige, iar părinții lor îi vedeau pe toți câștigători. La mine a fost puțin mai dificil, pentru că eu am stat în camera unde trebuia să aștept copiii la ieșirea de pe scenă. Cei care se întorceau victorioși, adică întorceau minim un scaun și erau în echipa unuia dintre antrenori, erau fericiți, și părinții lor la fel.

Probleme au fost atunci când antrenorii nu apăsau niciun buton, părinții lor fiind convinși că cei mici vor întoarce scaunele. Au fost momente destul de dificile. Doar că atunci când am acceptat să mă implic în acest proiect, am zis un singur lucru: nu vreau să plece nimeni fără să zâmbească. Indiferent de ce se întâmplă acolo, vreau să plece toți zâmbind! Și eu zic că m-am descurcat. Am râs, am plâns cu ei.”.

Momente amuzante la filmările „Vocea României Junior”

La filmările „Vocea României Junior” au avut loc și foarte multe momente amuzante, cei doi prezentatori s-au împrietenit cu copiii și, împreună cu cei mici, au inventat lucruri pentru a-i încuraja și a le alunga emoțiile.

”Am inventat bila de energie care întoarce antrenorul, o să vedeți. Adică se plămădește în mânuțele copilului, se aruncă în ecran la mine și se întoarce scaunul. Ei trebuiau să plece zâmbind. Magicianul Robert Tudor îi susținea înainte să intre pe scenă, le făcea magii și se distrau împreună. Și îi vedeam că intră plini de viață, nu puteam să-i las să plece de la mine plângând. Și atunci a fost așa, iar eu și Robert ne-am completat destul de bine”, a povestit Mihai Bobonete.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: NUMĂRUL CURENT 8/2017

„Vocea României Junior” începe în curând la Pro TV. Ce spun jurații despre noul show

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior”

Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior”

După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior”

INNA este antrenoare la „Vocea României Junior” (Pro TV)

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te