Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Anna Todd, celebra autoare a fenomenului internațional „After”, va fi în acest weekend la București

Anna Todd, celebra autoare a fenomenului internațional „After”, va fi în acest weekend la București

de Redactia Tvmania

Americanca Anna Todd, autoarea seriei „After”, vine la București pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, „Cele mai strălucitoare stele”. Evenimentul va avea loc duminică, 7 octombrie 2018, de la ora 16.00, la librăria Cărturești Carusel (str. Lipscani nr. 55, București).

„Cele mai strălucitoare stele” este primul volum din seria „Stars”, un volum incitant despre o tânără aflată în căutarea dragostei și despre obstacolele pe care trebuie să le înfrunte.

Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei „After”, serie publicată în 30 de limbi și vândută în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume. „After” este bestseller New York Times și #1 bestseller internațional.

La Editura Trei, au apărut ambele volume din seria Landon Gibson – „Nimic mai mult” și „Nimic mai puțin”, precum și toate romanele seriei „After”: „După ce ne-am întâlnit”, „După ce ne-am certat”, „După ce ne-am îndrăgostit”, „După ce am găsit fericirea” și „Înainte de noi”.

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru „After”. Filmul, cu Hero Fiennes Tiffin în rolul Hardin Scott și Josephine Langford în rolul Tessa Young, va avea premiera pe 12 aprilie 2019 și va fi distribuit și în cinematografele din România.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te