Homepage  / Ultimul număr

Blonda de la matinal

Blonda de la matinal

de Redactia Tvmania

Ramasa fara Razvan si Dani, Andreea Spataru continua matinalul de pe National TV impreuna cu Tudor Ionescu de la Fly Project.

De cand fostii parteneri ai matinalului de pe National TV au inceput sa formeze un cuplu la emisiunea similara de pe Antena 1, Andreea Spataru, poate cea mai sexy vedeta a postului de televiziune condus de fratii Micula, a preluat rolul principal al emisiunii. Pana la urma, are toate calitatile pentru a te face sa te trezesti in fiecare zi, de luni pana vineri, cu noaptea-n cap! E frumoasa de pica ceasul desteptator de pe noptiera. Stie sa glumeasca incat sa te holbezi la televizor pana da cafeaua in foc. Si cand iti ureaza „Neata natiune”, te face sa te culci devreme, astfel incat sa te asiguri ca a doua zi ii rezervi placerea de a te binedispune inca o data! „Mergem pe ideea de matinal, divertisment, dar punem accent si pe oamenii simpli. Incercam sa aducem un vanzator de ziare, un muncitor de fabrica, pentru a ne povesti viata lor de zi cu zi, vedete, politicieni, actori, cantareti. Rolul meu s-a schimbat radical. Asta si datorita plecarii baietilor, pentru ca s-a dorit un alt gen de femeie, frumoasa, sexy, blonda si care are ceva de spus. Aportul meu in emisiune a crescut cu 80% si, o data cu asta, au crescut si responsabilitatile mele”, a spus Andreea Spataru, care prezinta „Neata natiune” impreuna cu Tudor Ionescu, de la Fly Project.

Volum sporit, de dragul audientei!
Chiar daca atrage deja telespectatorii matinali amatori de forme sexy si volume, Andreea Spataru mai are o veste: sanii ei vor suporta, din primavara, inca un implant cu silicon. Desi la sedinta foto pentru TV mania asistenta masculina a apreciat dimensiunile voluptuoase ale Andreei, senzuala prezentatoare de la National TV nu s-a aratat stingherita de acest „avantaj”, pozand fara nici un fel de inhibitii pentru paginile revistei noastre. „Recunosc ca dimineata nu beau deloc cafea. Acum, pe drum catre sedinta foto, am baut un energizant. De obicei prefer ceaiuri”, si-a dezvaluit ea secretul diminetilor optimiste cu care isi intampina telespectatorii.
Pe de alta parte, Andreea Spataru a insistat asupra faptului ca o contributie la acest program o are si culcatul devreme, lipsa exceselor nocturne si rapiditatea cu care ajunge la apartamentul de pe platoul de filmare pe care il imparte, zi de zi, pret de cate doua ore, cu Tudor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te