Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bruce Willis, surprins la restaurant, în Los Angeles, la 6 săptămâni de când a anunțat că suferă de afazie. Cine îl însoțea

Bruce Willis, surprins la restaurant, în Los Angeles, la 6 săptămâni de când a anunțat că suferă de afazie. Cine îl însoțea

de Andra Stana,

Bruce Willis a fost văzut luând masa de prânz la un restaurant cu specific italian din Los Angeles. Actorul a fost fotografiat de paparazzi în Brentwood, California, la șase săptămâni după ce s-a aflat că se retrage din actorie. Fostul soț al lui Demi Moore a fost diagnosticat cu afazie.

Bruce Willis (67 de ani) a îmbrăcat un tricou polo gri cu blugi albaștri și pantofi sport gri la ieșirea la restaurantul italian Divino, scrie dailymail.co.uk. Actorul din „Al șaselea simț” avea puțină barbă și o pereche de ochelari de soare îi atârnau de cămașă. Willis a stat la o masă în aer liber, alături de un prieten.

Starul din „Die Hard” a fost văzut, de asemenea, recent, într-o postare pe Instagram Stories pe care soția sa Emma Heming Willis, 43 de ani, a postat-o. Actorul se afla în compania celor mai mici dintre fetele lui, Mabel Ray, 10 ani, și Evelyn, opt ani.

Familia lui Bruce Willis le-a spus fanilor de diagnosticul primit: actorul suferă de afazie

Actorul pare să rămână puternic la aproximativ șase săptămâni după ce rudele sale, inclusiv soția sa Emma, fosta soție Demi Moore, în vârstă de 59 de ani, și cele cinci fiice, Rumer, 33 de ani, Scout, 30 de ani, Tallulah, 28 de ani, Mabel Ray și Evelyn, au emis o declarație comună prin intermediul Instagram pe 30 martie, anunțând diagnosticul său de afazie.

Acestea au precizat că starul de la Hollywood „s-a confruntat cu unele probleme de sănătate”. Atunci s-a aflat că „a fost diagnosticat cu afazie, care îi afectează capacitățile cognitive”.

„Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și vă suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru”.

Aceștia au continuat: „Trecem prin această perioadă ca familie puternică și am vrut să anunțăm fanii deoarece știm cât de mult înseamnă el pentru ei, așa cum și ei înseamnă pentru el.”

Ce se întâmplă acum în familia lui Bruce Willis

O sursă a declarat luna trecută pentru People că „toată lumea se concentrează pe toate momentele fericite pe care le pot împărtăși” cu actorul. Totodată, s-a aflat că „Emma este deosebit de recunoscătoare pentru fiicele pe care le are cu Bruce”.

Un apropiat al actorului din „Pulp Fiction” a declarat pentru presă că familia actorului „a făcut tot ce a putut” pentru a-l ajuta și „s-a mobilizat în jurul lui într-un mod important pentru a-l ajuta pe Bruce să facă față la ceea ce va urma”.

Clinica Mayo definește afazia ca fiind „o afecțiune care îți afectează capacitatea de a comunica”, care „îți poate afecta vorbirea, precum și modul în care scrii și înțelegi atât limbajul vorbit, cât și cel scris”.

Familia actorului nu a anunțat ce a cauzat atacul său de afazie, care are mai multe cauze potențiale. Afecțiunea ar putea apărea în urma unui traumatism cranian sau a unui accident vascular cerebral, sau poate fi un predecesor al unei tumori cerebrale sau al bolii Alzheimer.

Pacienții care trăiesc cu această afecțiune sunt tratați de obicei cu terapie logopedică și sunt învățați modalități de comunicare non-verbală.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te