Homepage  / Televiziune

Cabral va prezenta o nouă emisiune de divertisment la Pro TV. Ce alte vedete vor mai participa la „Săriți de pe fix!”

Cabral va prezenta o nouă emisiune de divertisment la Pro TV. Ce alte vedete vor mai participa la „Săriți de pe fix!”
6

de Redactia Tvmania,

Pro TV pregătește un nou show de divertisment ce va intra în curând pe post, „Săriți de pe fix!”, iar Cabral va fi gazda show-ului. Filmările sunt în plină desfășurare, iar platoul este unul inedit, adaptat formatului.

În ediția de azi a emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Cabral a prezentat câteva detalii ale show-ului „Săriți de pe fix!”, care va intra curând în grilă. Filmările sunt în plină desfășurare, iar platoul emisiunii este unul… atipic. Cu un living înclinat și o baie cu sus în jos, invitații permanenți, dar și cei speciali, vor trebuie să improvizeze în condiții nu tocmai… normale.

„Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.., de exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix!”, a mai precizat prezentatorul TV în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV

Cabral-Sariti-de-pe-fix-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul Săriți de pe fix! este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în curând, la PRO TV. 

Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă. Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, a spus Cabral, prezentatorul emisiunii Săriți de pe fix! 

Anything Goes este un format distribuit de Banijay Rights Limited. Acest show va fi în curând pe PRO TV Și VOYO.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te